Blogger Templates

Pengikut

Umaira + Umar

Daisypath Anniversary tickers

Isnin, 11 Mac 2013

first @ppointment dalam tahun 2013

1st appoinment dlm thn 2013

**update sepantas boley sbb  jam kul 5.15 petang**

Salam...korang semua pekabar??
Yer..saya mengaku dah lama tak update blog, hehehehehe...
Sy sangat sibuk sebab sekarang tengah musim audit
Sebelum memulakan kerja sy akan blogwalking ke blog kalian
Kalo sempat mmg tinggalkan komen sbb **sy sayang korang**

Nak bagi tahu...
Esok 12.03.2013-jam 2 petang-UPM's gynae
adalah 1st appointment dalam tahun 2013  

Menanti hari esok...



21 ulasan:

  1. Ehhh upm pun ade fert klinik ke? Kat ne erk? Lambat x buat treatment kat situ ke sama je nagn gov hospital?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Z.U.E

      UPM ade klinik fertility kat sebelah Hospital serdang kan ade fakulti perubatan. kat situ la...Sometimes, gynae nye jumpa patient kat hospital serdang. upm's gynae ade bilik khas kat ONG hospital serdang gak...

      Padam
  2. GUD LUCK FOR TOMORROW!!
    BERSEMANGAT UTK TTC!!

    BalasPadam
  3. First step is the hardest one...after that, smooth sailing, inshaAllah... Good luck dear!

    BalasPadam
    Balasan
    1. sweet tooth

      bukan mudah untuk melangkah demi langkah utk menggapai bintang...semuanye memerlukan kesaaran dan pengorbanan. InsyaAllah bintang itu akan tergapai jua nanti..tq yaw

      Padam
  4. Gudluck..smoga dmudahkan dan ada rezeki kali ni...ameennn...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sinar Cahaya

      Ya Allah permudahkanlah...jangan dipersulit
      YA Allah sempurnakan dengan kebaikan..
      Amin

      Padam
  5. yeaa..dh start wat appointment..jgn tension2 tau sepanjang nak wat rawatan ni.. be happy always :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Suwaibah YS

      My friend sue, tq engkau sentiasa pemberi semangatku...i love u lah...
      Sue, sama2 kita bersama ya...

      Padam
  6. rm1/pc strip test upt pregnancy dan rm1.20 /pc opk kesuburan
    email; lovidoobidoo@gmail.com
    blogshop; http://tester-kesuburan-pregnancy-murah.blogspot.com/
    sms:puan nor 0122723104

    BalasPadam
    Balasan
    1. prog muten,

      Tq ya di atas promosi anda..jika sy mahu, nanti sy contact

      Padam
  7. done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

    klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    BalasPadam
  8. Wah bestnye.. Kalau 1st time nak buat appoinment mcm mana yer??

    BalasPadam
  9. done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

    klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    BalasPadam
  10. buat dgn UPM gynae ekk..huhuhu..saya pun buat kt sini.....dah lepas buat HSG semua.....tapi tiub saya block so...dr soh saya try untuk ivf......apa2 good luck dear...

    jomlah visit blog saya...huhuhu...

    http://cahaya-hanna.blogspot.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. Anna,

      nanti tinggalkan no tipon awk yer kat emel sy >>> denganizinallah@gmail.com
      mane tahu kita leh jumpa...
      sy otw nak buat IUI
      tgg period sekarang ni
      pastu baru proceed dgn IUI

      Padam
    2. syukur HSG sy ok kedua2 tiub
      pap smear pon result nye ok
      tak da ape2...
      awk IVF ya...bile??
      brp ya kos IVF kat UPM?

      follow up dgn gynae Dr Habibah ker?

      Padam
    3. umaira...

      saya dah email...:)...selamat berkenalan:)

      Padam
  11. saya br amek refer letter dr klinik, ingatkan nak cek kt hospital serdang gak. u staf upm ke, lambat x prosedur nak cek kat c2..sy belum wat apoimen ag, nak start first step sgt susah..moga segalanya dipermudahkan

    -aida-

    BalasPadam
    Balasan
    1. aida,

      saya bukan staff upm.tp gomen servant je..
      prosedur cpt atau alambat bergantung pd masalah patient. setakat ni bg saya prosedur oleh Gynae UPM sgt ok. jgn slah paham pulak tau, sy bukan under gynae hospital serdang tp gynae UPM.

      Padam