Blogger Templates

Pengikut

Umaira + Umar

Daisypath Anniversary tickers

Isnin, 14 September 2015

Period secoek' yg tak memberangsangkan

Agak lama tak datang period
Last period 25 Mei 2015
Masih berdiet dan kontrol makan
Berat makin turun
Harapan nak pregnant secara semulajadi telalu tinggi
Ada mungkin dalam diri mengharapkan pregnant

Bulan puasa tak period langsung
Berat tika puasa semakin turun
Masih mengharap aku akan pregnant
Usaha keras bersama-sama

Raya datang lagi...
Still control makan
Kali ini aku tak buat dah diet atkins
try Diet Kelvin lak..
Sbb byk perkongsian ilmu ttg diet ini
membuatkan aku terus yakin utk berdiet

Kenapa ni...
Berat dah turun tp period tak mai2 lagi
Biasa kalo berat dah turun dari sebelum nye hormon akan balance
So, period pon akan turun kan
itu anggapan aku!
Yg ada di 'dalam perut' bukan nye kita tahu?

Berdoa...
7 September 2015
Rasa bersyukur...Allah dgr hambanye mengadu dan berdoa
Period dtg tp sikit sgt2..ekor2 period je..
tu pon time lepas kita kencing

Selama 5 hari berlarutan seperti itu
Hingga hari terakhir aku pastikan tiada lagi ekor2 darah yg keluar
Dalam hati...
Adakah itu darah period?
Punya la 3 bulan tak dtg, hanya secoek tu je kuar
Aku berpikir2...
Mana gi darah period yg selama 3 bln tak kuar2
Period kali ini sungguh tak memberangsangkan

Korang pernah kena mcm gini tak?
Kalo pernah  citer kat komen bawah ni..

Ya Allah.
Kau sihatkanlah tubuh badan ku ini..
Wallahualam...

Tiada ulasan:

Catat Komen