Blogger Templates

Pengikut

Umaira + Umar

Daisypath Anniversary tickers

Jumaat, 12 April 2013

Setakat ni guna Lumiglow

Just nak share dgn kawan2 ttc
Sy adalah salah seorang pengguna Lumiglow
Sepanjang guna Lumiglow tak da alah seperti alegik
Kena rajin minum air secukupnya
Sementara tunggu buat treatment IUI
usaha saya hanya pada Lumiglow


Botol pertama Lumiglow pada 29 Jan 2013

Ketika itu CD20
CD36, period keluar dengan sendiri tanpa pengambilan Duphaston
Petanda baik!~2ww
Mencari waktu2 subur seperti kiraan kebiasaan
Ber'baby dance' sekerapnya
Moga2 ada rezeki

Botol kedua Lumiglow adalah pada 1 April 2013
Hari ni CD58
Period tak keluar2,
UPT dah buat, result -ve
Tipu kalo sy kata tak sedih. Kena terima dan redha

kali ni setiapkali guna Lumiglow terasa senak di perut
Saya ada buat status kat fb kat Admin yg saya beli tu

Status saya bunyi mcm ni :
         " Penggunaan lumiglow botol pertama , period kuar. masuk botol kedua period tak kuar.dah lewat sgt.UPT test dah buat. hasil negetif... macamana ni nak terus guna atau nak ambik ubat turun darah?? "

Admin jawab :
         " pakai berterusan ye hope ada berita gembira apabila menggunakan botol ke-3,ada costumer yang bermasalah sm dgn u all akhr mdapat kesan positif..jgn giveup.. jgn lupa minum air 3 liter n plan waktu subur dgn baik k..semoga berjaya.."

 Buat masa ni saya teruskan juga penggunaan Lumiglow
Sampai habis botol kedua
kalo tak lekat lagi InsyaAllah sy repeat botol ketiga
Itu je la pasal Lumiglow yg boleh sy kongsi
Apa2 nanti sy akan share lagi
Sekian...


2WW: 2 Weeks Wait
   

25 ulasan:

  1. umaira....lumiglow ni utk apa yer...huhuhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Anna

      Kat google nanti try taip lumiglow...mcm2 details. baca la..

      Padam
  2. wah... gigih. minum sekali dengan benih cendawan tak?

    BalasPadam
    Balasan
    1. benih cendawan? nak dpt kat mane? Senang Hamil tak bagi promote ape2 pon pasal benih cendawan. mmg kena minum dgn benih cendawan ker dear...boley bg detail pasal benih cendawan tu tak??

      Padam
    2. Salam Umaira,

      Sy ade jugak tgk ad pasal benih cendawan tu. tp x prnah try lg..boleh google je hormonlife. owner dia nama en talib.

      Padam
  3. teringin nak pakai tapi tak beli2 lagi....hehehehe

    BalasPadam
  4. ouh gitu. xpe xpe ada tu nanti. rezeki. aminnnnnnn

    BalasPadam
  5. pun teringin nak pakai...xterbeli lg...he

    BalasPadam
  6. assalamualaikum... umaira nnt klu free google la susu al-khisbun.. dh banyak positive feedback yg sy tgk... cuba la..in sha Allah klu ada rezeki...

    BalasPadam
  7. salam...umaira sy juga salah seorang pengguna lumiglow...sy guna smpai 3 botol and alhamdulillah sy dah pregnen...sabar dan teruskan pakai..ade org pakai smpai 6 botol baru lekat...jgn putus asa...dlam masa yg sama sy mkn gla dan vit B comp shaklee dan jg truskan treatment doktor..

    BalasPadam
  8. Sy pun msuk btol ke3 jgk ni gna lumiglow...hrap ada ada brta gmbra nnt..amin

    BalasPadam
    Balasan
    1. cam ner setakat ni Azila guna lumiglow?? Dah pregnant ker?

      Padam
  9. Salam Umaira.. actually aily dl pun TTC.. dlm msa 2 tahun sabar n trus sabar.. dlm msa yg sama usaha.. then bla msuk tahun 2013, aily trus cnctrate mkn VCO, susu kambing n acid folic.. sbb aily da try lomiglow 4 botol.. mybe xsesuay dgn aily n ALLAH belom nak bg rezeki.. alhamdulillah bln 5 aritu +ve.. membe aily 5 tahun TTC.. dye mnum juz zureat.. sblan lepastu +ve.. harap umaira cuba n trus usaha.. aily doakan ader rezeki utk umaira..

    BalasPadam
  10. salam umaira.. sy dl pengguna lumiglow gak.. smpi 4 botol sy gn.. tp mungkin x srasi dgn sy.. sy try VCO n susu kambing.. alhamdulillah 2tahun stngah menunggu positif.. membe sy pun gn lumiglow n mgkin xsesuay dgn dye.. then dye mnum jus zureat.. alhamdulillah sebulan lepas tu dye preggy.. plg penting usaha.. insya'allah umaira akn berjaya..

    BalasPadam
  11. dlm usaha nk try lumiglow..singgah sini jap bc..

    BalasPadam
  12. sy bru nak try ..tp cam x pasti..skrg try biodek..

    BalasPadam
  13. Saye gune lumiglow juge kite doa agar segalenye di permudahkn

    BalasPadam
  14. sy juga pngguna lumiglow....dlu sy ambk sm 4 botol...period x mai gak then chck mmg negatif....then last terpaksa p jmpa doktr n bg ubat mai period....sedih

    BalasPadam
  15. Mcm mana skang? Da ade hasil x?

    BalasPadam