Blogger Templates

Pengikut

Umaira + Umar

Daisypath Anniversary tickers

Jumaat, 25 Januari 2013

Katanya...LumiGlow tu bagus...

Try google LumiGlow...
Macam2 web keluar byk gak dpt info

Seblm ni pernah dengar/tahu krim LumiGlow
tp pandang sebelah mata je
maybe hati blm terbuka nak try
banyak ye testimoni dari pengguna LumiGlow
Alhamdulillah...Dengan Izin Allah
krim LumiGlow tu mungkin salah satu penyelesaian kpd TTC

Saya...
baru terbuka hati nak beli
daripada harganya murah $155...
sampai la dah naik harga .harga terkini adalah $198
Beli dgn Kak Safra @Senang Hamil

Macam mane leh terbuka hati??
Bff saya, 6 tahun berTTC
Last treatment dia adalah laparoscopy
Since dari treatment tu, dia dah tak follow up dgn gynae
Senyap2 dari pengetahuan sy dia try LumiGlow **mmg ada sbb tersendiri**
Botol pertama...mungkin tak da ape2 kesan
Botol kedua....sama juga
Botol ketiga...alhamdulillah Dengan Izin Allah, disahkan pregnant
Biasalah...bile ada org terdekat dengan kita guna sesuatu produk tu dgn berkesan
baru la kita rasa percaya dan yakin.
Apa2 pOn yg berlaku dengan izin Allah.


Korang yg TTC dah/akan guna LumiGlow??
sudi kongsi pengalaman dengan saya....
atau ade kenalan yg terdekat guna then berjaya
atau korg sendiri yg berjaya....
Wallahualam bi shawab

Info details leh baca kat sini <<

136 ulasan:

  1. Ida tak pernah guna lagi, tapi ida tahu kewujudannyaaa.. ntah masih terbuka hati nak guna.. ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalo mujarab sy akan suggest pd eida

      Padam
    2. saya belom pernah try.tp pernah email la dengan admin senang hamil.
      sesuai utk mereka yg ada cyst, senggugut dan fibroid.

      Padam
    3. QasehnyaRania-kalo dah try nanti share dgn kita semua ya...

      Padam
    4. camne umaira? guna lumiglow ni? ada perubahan takk

      Padam
  2. ninie try lumiglow jugak..yelah, org kate tgk atas rezeki jugak kan...tp apa salahnya klau kita berusaha, insyaallah ada hasil...jgn mls2 sapu pagi n mlm..bykkan minum air...

    BalasPadam
    Balasan
    1. aduh..plg lemah kena minum air byk...tu yg tak terdaya...actually mmg patut utk menyah toksin

      Padam
  3. Dah guna sebotol tapi tak rasa apa2 perubahan terus stop :D Lagipun mahal sgt sebotol...kalahkan treatment kat hospital lak. Anyway, selamat mencuba & jgn lupa update yer :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. tu la...sgt mahal kan...ade duit lebih sikit leh beli..insyaAllah kalo bagus sy nk pkai sentiasa.tu pon kalo period kuar tiap bulan tnp pengambilan ubat hormon atau ubt turun darah.

      Padam
  4. K pun duk teringin nak pakai... tp, tak terbeli2 lagi... sekarang membe tgh pakai... nak tgk dia camana nnt... ok ke tak..

    BalasPadam
    Balasan
    1. nnt share citer ye kalo kwn K berjaya pregnant dgn usaha dia guna lumiglow.amin

      Padam
    2. try tanya fb seindah suria butik kawan sy br beli dapat harga rm180..mmg harga sekarang rm198

      Padam
  5. Assalamualaikum..

    Sy pernah cuba Lumiglow, masa tu RM155 lagi,tak sangka lak sekarang dan jadi rm198... First trial pun selepas mySIL dah +ve ..dia pun ada masalah senggugut dan jugak PJJ ngan laki dia. So far sy rasa ok juga krim tu, tapi sy stop je lepas habis sebotol mungkin sy ni yang cepat fed-up ngan mane-mane produk, dan juga merasakan rm155 tu mahal. huhu. APe2 pun good luck k.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. actually kita kena sabar...teruskan usaha kay.yg penting jgn berhenti berusaha

      Padam
  6. Saya pun pernah guna..tp alahan...naik ruam2 merah...at last..terpaksa stop..sedih...

    BalasPadam
    Balasan
    1. alahan? yer lar maybe x sesuai dgn kulit awk yg sensitif.bahan asasnya pon keladi liar kan...

      Padam
  7. slm sis..saye baru je jd follower akak n thanks a lot akak byk bg inspirasi pd saye..saye ttcians jgk..saye pon dh gune..msuk botol ke dua br disiplin betol2..xtau cmne lg..tp ramai yg berjaya conceive gune produk ni kan..dr hamid arshad pon suggest..mudah mudahan ade rezeki..akak jom singgah blog saye jgk k..sbb klu ade yg saye storykan dlm tu, akak leh bg pendapata jgk..

    BalasPadam
    Balasan
    1. saadah..salam perkenalan...jom kita sama2 share citer...

      Padam
    2. serius ker dr hamid pon suggest lumiglow?

      Padam
  8. saya sedang cuba guna skrg...tp aduhai liat btul nak pakai consistenly..!! Argghh tp tetiba klau baca testimoni org mulalah teruja :-) In Shaa Allah balik ni nak pkai btul2, dah msuk sebulan beli..hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. tetapkan usaha awk kelak suatu hari nnt membuahkan hasilnya.Amin

      Padam
  9. saya dulu guna 2 botol, mase guna sebotol memang takde perubahan apa2, period tak dtg, chart BBT takde perubahan, saya continue botol kedua2, sama.
    spt yg dikatakan, ianya boleh meningkatkan hormon progesterone kan, sbb dlm tu ada natural progesterone dari wild yam, tapi dlm BBT tak terbukti pun, kalau temp naik skit mungkin saya dah yakin nak continue botol ke 3, hasil BBT saya sama je, period saya tetap tak dtg, tapi maybe lumiglow tak serasi dgn sy. u try la dulu k :) for the sake of trying, kite try je smua benda :) sbb tak smua produk serasi dgn semua org. mane tau dgn u serasi ke? cuba ye..gudluck!

    BalasPadam
    Balasan
    1. smp skrg sy terpikir...cam ner la wild yam ni leh berfungsi?

      Padam
    2. Sis jayfarhana kita sma lh,,,sya dh dkt 2thun x haid,,bru nk try limiglow tp nk tnya sis da x sis guna lain prduk??sbab dh dkt 2thun jgk kwin ni tak kish lh mngkin blum rezki sya tp haid xder mcm rsau,,,cek kt hsptal doc ckp norml,,,umph,,

      Padam
  10. oh lupa, nak tambah satu kebaikan lumiglow. utk kulit mmg bagus (pada yg serasi) suami sy ada scar dkt blakang telinga dia (dia garu kuat sangat sampai kulit terkopek2), sapu lumiglow, 1 hari kulit dia terus licin! sy sapu kat jerawat sy pun begitu jugak. dlm 1-2 hari licin!! :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. actually lumiglow ni bukan utk ttc malah byk fungsi n kehunaannya...

      Padam
    2. typing error kehunaanya - kegunaannya

      Padam
  11. mcm2 barang kan..smua kita rase nak try.. tapi selalu guna speruh jalan.. haih, mana nak dtg hasilnya kan/

    BalasPadam
    Balasan
    1. su, sy ni jenis disiplin.kalo nk try sesuatu produk tu mesti tak kan miss pkai.

      Padam
  12. eyza pun rs cam nak cuba.. tapi, sampai sekarang x cuba2 lagi..InsyaAllah, kalau awak berjaya.. share yer..

    BalasPadam
    Balasan
    1. try la eyza..mane tahun lumiglow ni jodoh awk

      Padam
  13. saya sedang guna skrg...alhamdulilah ok..xde gatal n ruam2 pon..sabar menanti la ni kot2 ada gud news..:)saya period jenis regular...pakai krim ni pon x menjejaskan period sya pon..period ok je..xde masalah..

    BalasPadam
    Balasan
    1. dah brp botol n brp bulan guna ya...semoga ade good news dari awk...

      Padam
  14. baru 1 botol...ada tingal lg sikit tu ...ingat nak beli lagila...kalo dapat ..nak beli yg org jual murah skit..saya beli ni rm198..kalo ada sapa2 tau...bgtau ek..:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. cuba kat link nie dia jual murah boleh minta sampai rm165.00

      https://www.facebook.com/MariHamil?fref=ts

      Padam
  15. mag..itu la knp mahal sgt diorg ni jual.tp kawan umaira yg dah 4 botol beli kt @senang hamil tu dia beli baru2 ni 155 la pulak.actually rasa geram la pulak sbb dia jual harga yg berbeza. nnt umaira nk repeat order kalo dh hbs nk minta kwn tu yg belikan.kecewa la @senang hamil jual beza2 harga...ade sorg kenalan baru knl time kursus di beli 180 la pulak.member dr pahang kena lg mahal 204.ape la diorg ni kan...ambil kesempatan.bile SMS n wassup tny knp bg harga beza2 tak jwb pulak.tak suka ar....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yana pun nak tambah zuriat lg skrg dah ada sepasang yg sulong dah 11 thn and nombor dua dah 6 thn. Nak tmbh nombor tiga payah plk dah nak dpt yana dah gi jumpa doktor pakar puan and dah ambk ubat kesuburan tp masih kosong kosong kosong hehehe what ever kite enjoy jgn stress2 ok hehehe jgn putus asa baby. Ha bl cite sal lumiglow yana br order nak cuba mn tau berkat usaha allah bg baby lg yana order dua botol krim tu just 200 rggt murahkan ari ahad nie kite gi ambk lumiglow kat bdk tu

      Padam
    2. yana...

      sy dah contact org yg supply lumiglow yg murah ni.tp dia kata x da stock. Sebelum tu nak kenapastikan ianya adelah original n bukan stock lama.

      Padam
  16. InsyaAllah tryla...sy pnh cuba lumiglow bln 12 lps..sy da 1 thun kwen..sy bli 1st hrga 100ja promosi time tu...mmg 1st botol tu rasa la bdan asik mmbuang toksin je..sllu buang air kecik, air besar pun lawass sgt..n angin dlm bdn kluar sllu..pastu sukaa n beli 2nd bottle n kli ni kena ruam..coz sy study lgi time tu nk finsl presentation mgkin stress n krg mnum air..sy bca ruam tu bcause of bdn kt krg air n toksin xdikeluarkn melalui bwh..tpi melllui perpeluhan..jdi bila peluh ada toksin..maka kulit akan gatal2.. lepas 2 minggu gtl2 hbis try jugak lagi hbiskan btl ke2 tdi sbb rasa sgt mahal n rugi klu xpakai...n sy hsband sy pun pkai jgak..alhamdulillah bulan 2 ni period sy xdtg n chect upt positif...moga komen sy dpt mmberi smgt sikit tuk awk pkai ubat mhl tu..huhu..insyaAllah sy doakan usaha awak slma ni akan ada hasil yg paling indah yg sbenarnya Allah dah simpan untuk awak suami istri..cuma tunggu waktu untuk Dia beri..amin..yg pnting Stay positif :-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. zalikha kamal....

      hallo..bestnye awk dpt beli dgn harga 100myr je..murah tau..rezeki awk tu...mcm sy n ttc lain mungkin terpaksa membeli dgn harga yg agak mahal 198myr...nak tak nak kena la beli sbb nak berusaha ke arah rezeki Allah yg satu itu. kalo awk ok, boley la share dgn sy n ttc lain kat mane awk beli?

      syukornye awk dh pregnant...mcm mane nak contact awk ni? sy nak juga dgr citer2 awk n berita awk selepas awk disahkan pregnant di ats usaha awk yg terakhir ketika penggunaan lumiglow...Aminn..aminn...

      Betol2 menyuntik semangat sy dan ttc yg lain kan... :-) ♥

      Padam
    2. zalikha kamal....

      as'salam...alhamdulillah awk dh preggy dgn izin Allah swt melalui lumiglow ni, saya pun baru pakai 2 minggu, baru naik gatal tp sket je la di kawasan yang disapu krim, saya akan teruskan pakai krim tu gak...insyaAllah...saya pun dah menunggu dah 3 tahun...dah check hospital sume xde ape2 masalah..harap izin Allah swt melalui krim ni...insyaAllah..

      Padam
    3. manis wanie

      teruskan guna ya...sy pon tak henti guna cuma dlm sebulan ade la 2 kali sy tak sempat pkai. masa tu bangun pagi lambat..terkejar2 nk gi kerja. Dan da satumasa tu sy balik terua tertido sbb ngantuk gile...penat sgt terus tdo.xsapu lumiglow la jawapnya...now, sy baru sebulan lebih guna.sebotol pon blm habis lagi...

      Padam
    4. mane nak dpt dgn harga rm100????

      Padam
  17. hai umairah.. kunjungan balas dari saya.. pernah juga nak cuba lumiglow ni tapi harga dia agak mahal so tangguhkan dulu hasrat nak mengunakan nya.. sebab saya ni jenis orang yang hangat-hangat tahi ayam.. :P

    BalasPadam
    Balasan
    1. hallo Z.U.E...

      tq krn sudi dtg ke blog sy..disamping dpt berkongsi citer. dulu sy ni ade juge perangai hangat2 tahi ayam...tp bile usia peekahwinan tu dah 3tahun plus ++ rasa kesedaran tu datang dgn sendirinya...

      Padam
    2. try add fb seindah suria butik sy dapat harga rm180 mmg lumiglow dah naik harga rm198..mahal sgt kerana terlalu nak zuriat mahal sy letak tepi y penting sy berusaha...dan period sy akhir nye teratur...alhamdulillah

      Padam
  18. baru start pakai Dec 2012. skrg ni baru nak masuk botol ke-3. pakai lepas kakak ipar yg TTC 6thn berjaya conceived. kita ikhtiar selagi boleh :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. AiTotYati Mat....

      kira baru lg la awk pkai lumiglow. selalu beli kat mane? Senang Hamil ker? teruja kan bile ade org yg dekat dgn kita berjaya pregnant yg pkai lumiglow ni kan...tulah sy dah 2 org kawan yg berjaya pregnant pas usaha dia guna lumiglow.sorg tu 6 thn n sorg lagi 3thn berTTC.syukorrr....syukoorr...syukorrr

      Padam
  19. Salam semua... een baru dpt Lumiglow ari ni. baru sapu sekali. Nnti Een updatekn kesan2 yg Een rase ok. Oh ye Een da Oct 2013 ni nk masuk 4 tahun la Een kahwin.
    Jadi Een nk usaha betul kalau boleh dpt berita baik sebelum genap 4 thn kahwin. Doakan yekk!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tanpa Nama....

      Alamakkkk...mcm mane nak contact awk ya...sy mengharap kita dpt keep in touch. kalo ade wassup or LINE leh kita chatting situ je...per2 contact sy kat email kay denganizinallah@gmail.com

      Usia perkahwinan kita lebih kurang je...November 2013 ni genap la 4 tahun usia perkahwinan sy. mengharap sgt tahun ni ade peluang utk menimang cahayamata. Doakan yg baik2 buat kita semua...Allahuakbarr...

      Padam
  20. Lumiglow ni progesterone cream, kt luar negara byk dah, bahan-bahan/kandungan aktif yang ada dalam lumiglow lebih kurang dengan produk luar negara, kt luar negara harga tak smpai beratus2 pun, kalau sape2 ada credit card, leh beli kt iherb.com, lebih murah.... sape nk guna code saya WDS079, off $5 dollar utk barang less $40, lebih $40 dapat off $10. Saya dah 2 kali beli barang dari situ...so far ok... Fertilaid pun lebih murah kt website tu.....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tanpa Nama

      OIC...baru tahu...jika benar Lumiglow ni adalah progesterone cream maknanye no wonder la ramai jer TTC yg berjaya pregnant. sbb nye, utk pregnant setiap wanita memerlukan hormon progesterone di mana hormon ini akan membantu dalam proses persenyawaan, so kena tinggi progesteron sebab progesteron tu nak paksa die melekat. Insya Allah info yg sedikit ni dapat kita kongsikan...

      Padam
    2. tak reti nak beli plus takut barang tak sampai...kalo baik hati minta tolong belikan.

      Ape2 contact saya kat emel
      denganizinallah@gmail.com

      Padam

  21. rm1/pc strip test upt pregnancy dan rm1.20 /pc opk kesuburan
    email; lovidoobidoo@gmail.com
    blogshop; http://tester-kesuburan-pregnancy-murah.blogspot.com/
    sms:puan nor 0122723104

    BalasPadam
  22. Asslm....sy pun da sebln pakai LG ni...ni baru order 2 botol terus...stkt ni xda alahan kulit...cuma once pakai fist botol missed period until now tp check upt negative..terasa gak cramp ckit mcm nk period tu..that is why nk teruskn pggunaan LG..jgn putus asa..coz hubby pun kita sapu kat dia..harap2 berjaya la coz first iui failed...a bit kecewa..but i know Allah tahu perancangn terbaik utk kita yg penting usaha dan tawakal k..sy pun dah 5 thun menunggu..bln 11 ni genap 6 thun penantian...in syaa Allah...teruskn usaha...sy pun dah xkisah pasal harga...mmg mahal...so sy add semua yg jual LG kat fb nk tgk perbezaan harga..yg terkini sy order rm180 sebotol....tu yg paling murah...kalu shbt tahu kat mn tempt lg murah share la dgn sy....hihihi

    BalasPadam
  23. nak dapatkan lumiglow murah uolls boleh pm fb seindah suria butik ataupun sms 018-7746736..sy dapat harga murah rm180 freepostage..sms (nak lumiglow)jer nanti dia bg harga offer kalu x harga tu tetap rm198..ramai yang beli dengan dia servis ok

    BalasPadam
    Balasan
    1. tq kpd saudari tanpa nama...
      hasil perkongsian maklumat awk sy dah beli lumiglow utk botol kedua.
      kalo dpt yg lg murah kan bagus...

      Padam
  24. assalamualaikum tuan umah :)
    sy pn ngah survey lumi.. now hg rm198.. agak mahal.. huhu.. tp yg plg murah rm170.. insyaallah kalo smpi ptg ni xjmpe yg lg murah, sy oder je kat ctu..
    smoga usaha kite membuahkn hasil.. aminnnnn

    BalasPadam
    Balasan
    1. kat mana u beli rm170 tu ye? nak tau sgt..^_^

      Padam
    2. awk nnt bg info ya rm170 beli kt mane

      Padam
    3. awak, sy bjaya dpt below 170.. sronok sgt2.. tu pun aftr srvey byk tmpt.. pm sy utk no fon org tu. kang terbuka sgt kot bg kat cni :)

      Padam
    4. kat mana y below rm170 tu ek..

      Padam
  25. salam Umaira, follow sini balik.. Bagus Lumiglow ni, ada kawan dah cuba alhamdulillah botol pertama dah lekat. Tapi bergantung pada penerimaan badan & kuasa Allah swt juga. Tahniah !

    BalasPadam
  26. salam...minat nak bli...ada jual kat hamilcomel...tapi kita tgh try produk lain dlu..harap2 rezeki ada..

    BalasPadam
  27. Saya beli dapat 150 je sebab regular customer ...

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalo tak 1st time nak beli comfirm tak dapat harga ni kan...

      Padam
    2. Dekat mane beli bg la no fon

      Padam
  28. hai... saya pon search ttg benda nie... mahal kot sekarang... tanpa nama mana dapat price RM150. beli kan buleh...? lokasi.

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalo tanpa nama beli kan maybe dapat harga 150. kalo kita 1st time beli tak dapat harga 150.

      sebelum ni first botol sy beli kat Senang Hamil 198. pastu nak repeat order mmg dia tal bagi kurang langsung.

      Pastu atas info dari seorg kenalan Tanpa Nama ---rujuk komen dia di atas yg berkata seperti ini:

      Tanpa Nama 23 Mac 2013 2:22 PTG

      nak dapatkan lumiglow murah uolls boleh pm fb seindah suria butik ataupun sms 018-7746736..sy dapat harga murah rm180 freepostage..sms (nak lumiglow)jer nanti dia bg harga offer kalu x harga tu tetap rm198..ramai yang beli dengan dia servis ok

      ---mmg servis dia ok n cepat.saya bank in kul 11pagi, esk dah sampai depan rumah. pastu nak berurusan dgn dia pon senang. harga kat dia 180. kira ok la dari 198.

      Padam
  29. as salam..sy baru beberapa hari pkai lumiglow..sy sengugut truk..dah 5 thun kwen,tp x de baby..doakan sy cpt dapt baby yea..mudah mudahan dgn izin ALLAH..

    BalasPadam
  30. Salammm Pengguna2 lumiglow.. saya pun bru start pkai 1hb hari tu.. mudah mudahan ada brta baik la kot lpas ni..

    BalasPadam
  31. Salammm Pengguna2 lumiglow.. saya pun bru start pkai 1hb hari tu.. mudah mudahan ada brta baik la kot lpas ni..

    BalasPadam
  32. saya baru pakai lumiglow 6 hari termasuk hari ni lah...harap pnantian 5 tahun ni dpt baby dgn lumiglow... :) saya beli kat fanpage senang hamil
    harga 1 botol rm198 tp klu 2 botol jd 195 semua termasuk pos laju.yg best senang hamil dia email kite info yg harus kite tahu tmbh lg dia ada bagi hadiah misteri bersama lumiglow :) :D

    BalasPadam
  33. assalamualaikum semua...best jugak baca komen kamu semua..buat pengetahuan semua sy pun adalah pelanggan baru seindah suria butik hari khamis sy ada order dgn mereka hari jumaat tgh hari dah dapat barang...sy tahu fb seindah suria butik ni pun apabila membaca komen umaira umar..mmg bgs servis mereka barang belum sampai pun mereka tetap follow up,tp yang best lagi mereka bg harga offer hari jumaat,bayangkan sy nak order hari khamis tapi dia bg harga offer hari jumaat..rm170 freepostage..nama akak tu xsilap saya akak fatihah,dia ckp kalau nak repeat order hanya sms (lumi rm170)..kalau kamu semua nak beli dengan dia just sms jer mcm tu..insyaallah dapat..sy pun pelik knp murah tp tawakal jer lah beli sbb dengan dia murah..dapat jer lumi saya tgk expired date 2014..lega hati ni,saya serta kan no fon kak fatihah 018-7746736..

    BalasPadam
  34. Assalamualaikum semua, saya pun pernah pakai lumi ni dah 4 botol, tapi xde rezeki lagi, pkai sebab pcos,skrg stop kejap sebab jadi gatal2 dan naik ruam. saya beli dekat Nur Iman marketing dapat harga rm 135, expired pun 2014.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Murahnye...135 jer...nanti tolong bh contact number Nur Iman marketing. tq kalo dapat share

      Padam
    2. Sy ada msg Nur Imaan Marketing...admin dah x jual harga semurah itu...

      Padam
  35. salam semua...just nk share...ta saya ke kiosk lumiglow kt maju junction...jual dgn harga 190 plus free gift...next week nk beli n try...hopefully dpt gud news coz dh setahun lebih berkahwin...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wowwww...bestnye dapat harga murah sikit ye kalo compare beli online 198myr kan...

      Padam
  36. Sy nk try gak tp kat mane leh dptkn lumping low tu ek?sbb sy br je tau psl lumiglow ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Awak duk mane? kalo kat KL boleh gi terus ke maju junction sbb Senang Hamil sekarang tgh buat jual di situ sehingga 30 April 2013

      Padam
  37. fyza teringin nk cuba, da setahun lebih fyza menunggu tapi tak membuahkan hasil,, fyza tgk ramai yg da mencuba akhirnya berjaya preggy, husband mula nya mmg tak percaya tapi selepas fyza convince dye baru dye stuju, tpi hrga skrg berubah2 la, n fyza nk tahu hrga pasaran skrg brpe n msih confius sebulan sepatutnya pkai brape botol ye,, ada ckp sebotol ,ada ckp smpai dua botol empat botol,,bila da bnyak sgt org menjual.nya smpai tak tahu mana yg sebenarnya cara penggunaannya, brpa bnyak btol digunakan,.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    2. Fyza.....,

      Kali ikut betol2 org yg menjual kebykan diorg akan kata mcm ni...utk bulan yg pertama sapu lumiglow 4jam sekali dlm kuantiti agak2 setengah sudu teh.

      Tp kalo ikut seseorg...pkai sebotol tu smp sebulan setengah pon ada. Kwn tu dgn izin Alla lekat je dia. Kwn opis tu dia pkai x smp sebotol tp dh pregnant. kawan sekolah lama pkai lak, bulan pertama pkai.bln kedua x pkai, bln ke3 pkai, bln ke4 x pkai....bertarutan la smp bulan ke 10. Akhirnya dia pregnant. Sebenarnye bergantung pd seseorg n rezeki gak. SESUNGGUHNYA ALLAH ITU MAHU BERI YG TERBAIK.

      Pasal harga...beli kt Senang hamil admin bg harga $198. Tp sy beli 4 botol jatuh harga satu tu $190.share dgn 3org kwn lain

      Botol ke2, beli kt org lain.beli $180.baru2 ni org yg sama offer dia jual $170 semperna hari buruh.ada diskaun.

      Semoga balasan komen dr sy dpt membantu sedikit sebyk..;-)

      Padam
  38. Salam....saya nak cuba juga...tp mahal la...erm....dah 1tahun lebih berumahtangga...dah test...sebab 2bulan xpiriod sekarang ni... negetif saja...jumpa doktor...suruh kuruskan badan..katanye faktor kegemukkan baby xleh jadi...betul ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. sebenarnya..sy tak percaya pada gemuk atau kurus tu boleh menjamin seseorg tu dikurniakan zuriat. sebabnya kalo nak kata kurus tu senang dpt anak, mcm tu org kurus jer la yg ada ank. kalo org gemuk yg susah dapat ank, mcm tu org gemuk ni x da ank. kata2 doktor tu jgn di ambik serius sgt.

      Kita ni Islam kan...kita ada Allah. Semua rezeki yg Allah bagi adalah kurniaannya. Bila kita belum lagi ada ank, itu tandanya Allah sedang merancang sesuatu yg terbaik buat kita. Hanya Allah saje yg tahu.

      Tak salah, jika kita mengharap padaNYA. tapi ingat...mengharap itu haruslah beserta dengan usaha dan ikhtiar. Sebenarnya Allah tu mahu kita dekatkan diri pada Nya. Percayalah...Allah itu maha adil.

      Gemuk or kurus....
      Semua itu sy tak percaya
      org sekeliling saya, dia kurus. badan maintain. Dah gi jumpa gynae. husband-wife normal. tp sampai sekarang tak lekat2 lagi. IUI pon dia dah buat.tp kuasa Allah kan...rezeki dia blm sampai lagi.

      Kawan saya gemuk...gemuk dia tu berat sampai 150 kg...kalo ikut kata doktor n pandangan doktor org mcm dia tak boleh mengandung!~ Dia kecewa!~ sedih...setahun lebih gak la baru nak lekat. Dlm masa tu dia berusaha juga..dan perbayakankan solat dhuha. kuasa Allah, kini dia pregnant. Syukurnya...

      Ramai lagi kawan sy, berat badannya tak ideal pon...ats usaha meraka akhirnya mereka berjaya pregnant. jgn ambik serius kata2 doktor.

      Doktor mungkin leh kata, awk gemuk...hormon lelaki terlebih..telor tak disenyawakan...sometime bosan dengar...tp jgn ambik serius ok. mcm tu lah kawan sy berat 150kg tu doktor tu ckp...

      Ingat ya...bile Allah nak bg..dia akan bg. Tgg masa yg sesuai je..Ok!~ jgn sedih sgt

      Padam
    2. Yer..kalo dapat yg mahal mmg mahal...198
      yg jual 200 pon ada gak...
      ada kawan kat terengganu tu org jual 204.omg!` nak tolong org atau nak ambik kesempatan kat org yg memerlukan....

      mcm saya seblm ni beli kat senang Hamil - $190 sbb beli 4 botol

      pastu dah pandai cari yg murah sikit-$180 . murah la $10 kan...yg botol ke2 beli kat Seindah suria Butik

      Pastu, Seindah Suria Butik msg sy bgtau dia jual murah sikit sbb nak tolong $170 je...hari tu dia offer masa 1/5/13 semperna hari Pekerja. tp tak tahu la...dia ada diskaun lagi atau tak??

      Padam
    3. Tq ye...just dulu kecewa sgt2...keluarga belah suami tanye je nape xmengandung lagi...xnak anak ke...erm....ade yg ckp kesiannye xdpt ngandung....mule2 nangis je...sekarang dah kuat dah...ape org kata...just sy xde rezeki lagi...sy ni masa anak dara sampai pas kawin...senggut kuat sgt...sampai pengsan kalau xmkn ubat...tp alhamdulillah sekarang xde senggugut dah....iktiar berurut dan minum herbalife mase tgh popular dulu.....sekarang stop dah....just badan makin berisi...ni dah 2bulan xpiriod...test pregnant test...negetif result...sedih rasa...erm....arini dah oder LUMIGLOW...nakcuba...die bagi harga rm170...lepas tu kali kedua beli rm198...huhuhhhuhu.....dasyat....nak niaga....ade tgk coment kawan2 umairah...kata kat laman web ape ntah...pakai kad kredit ....harga xsampai rm198....produk makin laris...makin meningkat lak harga...hehehehehe......aritu ade jumpe doktor...just scan perut je....semua ok...just lemak banyak...tu xlekat...mcm2 lah...bile berurut lak katenye...lemak la pointnye...mcm mane la nak kuruskan badan...nak diet...suami pun xmau mkn..em...dulu berat 48kg....sekarang 80lebih kg....dasyat betul....just sekarang risau period je sekarang ni...takut lak....

      Padam
    4. Awk beli kat mane 170 tu..?? kira ok la kan 170. tp maybe susah nak jumpa dah pasni. mahaaalll...mmg bizness betol diorg ni. Sama la..sy ni dah berbulan kot tak period...pas pakai Lumiglow period stuck terus. last period Feb 2013. Larrrrnii..masuk Mei dah. Kalo 14/5 tak kuar, maknanya dah 3 bln tu...oommgiieee..

      Sy sentiasa berdoa semoga diberi kekuatan dan kesabaran... Berdoa juga supaya hati ni tidak disakiti dan dijauhi oleh org sekeliling dgn soal2 bila nak mengandung??

      Menangis tu tak usah cakap lah...cuma sekarang ni dah kurang sikit nangi kalo nak banding dgn awal2 dulu 2 tahun pertama kawin. Syukurkan..Allah dah beri kita kekuatan.

      Rezeki itu dtg dari Allah...

      Padam
    5. dia jual murah... https://www.facebook.com/ummu.daniyah

      Padam
  39. terima kasih sbb bagi info tentang lumiglow,saya dah beli dengan seindah suria butik..dah banyak sy survey semua jual rm198 tp dengan seindah suria butik kira murah lah sikit..tq umaira umar

    BalasPadam
    Balasan
    1. macamane perkembangan awk?? let me know

      Padam
  40. as salam..selepas sebln pkai.alhamdulillah,sengugut dah x truk mcm dlu..siap blh buat keje lg..alhamdulillah..semoga slps ni dpt brita ngandung plk...amin

    BalasPadam
    Balasan
    1. lin mcm mane perkembangan awk? ada berita gembira..

      Padam
    2. blm ada rezeki lg..insyaallah,lin akan trus mncuba..ni dah nak masuk botol ke 3..mudah mudahan allah makbulkan doa lin..amin..

      Padam
  41. Salam, sy dah gunakan lumiglow hampir 3minggu. Takde ape2 perubahan. Sy beli dgn harga rm165 dari fb krim lumiglow murah. Bagus seller tu siap bg kertas guide berhelai2. Penghantaran pun cpt. Sy baru 5 bulan kawin, tp tetap nk usaha sbb sgt2 inginkan zuriat. Doakan sy ye. Semoga dengan krim lumiglow ni memberi seribu satu rahmat kepada kita semua ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam...

      sy pkai dah 2 botol..tp period ting tong

      Padam
  42. salam....saya bru tau pasal lumiglow ni...bru sampai y sy oder..rm198...baru 2hari saya pakai...xde kesan pape lg la...harap dgn pkai lumiglow ni ada la berita baik..saya dh kawin 1tahun lebih..pernah keguguran 7bulan y lepas...sampai skrg ni xde berita baik lg... harap dengan usaha ni ada la berita baik kn...

    BalasPadam
  43. bru beli semalam kat page ni..rm178..sms 0149212914
    https://www.facebook.com/Charcoal.Mask
    insyaAllah harini smpai..xsabar nk try..doakan sy berjaya

    BalasPadam
  44. Slm nk share suami sy suggest pkai lumiglow februari 2012...sy pkai 2 botol bli online di senang hamil fb...kami kahwin disember 2009... alhamdulillah februari 2013 kami di kurniakan Allah seorg puteri seberat 3.37 kg....sekarang dah 4bln lbih umurnya alhamdulillah... kena konsisten dan yg paling penting jgn putus berdoa mohon pd Allah kerana yg memberi hanyalah Allah... kita ikhtiar mana yg boleh inshaallah ameeeen =)

    BalasPadam
  45. salm....sye pun pkai lumiglow msuk botol ke 2...botol 1st mmg ade perubhn snggugut kurg n piod dtg tepat tarikhnye.sblm ni ni ade gk mai lewat 2 3ari..tp skg tepat tarikhnye.lhamdullilah..hrp2 psni ade god news la.
    ..esk due piod...mntak2 ade la rezeki kli ni..2tahun 4bln mnnti.sye bli lumi ngn d'zanna shope ngn hga rm180

    BalasPadam
  46. Assalamualaikum.......Saya pn baru nk cuba-cuba

    BalasPadam
  47. salam umaira..sy pun teringin nk cuba bila bc kat blog awk ni..tp masey servey harga yang berpatutan..nt update ye apa2 perkembangan

    BalasPadam
  48. Salam, rs seronok pulak bile bc ramai pengguna lumi da prgnant dgn izin Allah.. sy br guna 2 mggu tp terpaksa stop sbb naik ruam merah teruk sgt 1 bdn.. skrg ni pun dok tergaru2.. nsb baek muka xnaek ruam tu.. mungkin sy x sesuai dgn produk ni kn.. bole x sesapa sudi berkongsi cara2 nk ilgkn kegatalan ruam ni.. x thn sgt.. da semggu sy dok ulg alik ke klinik.. buat yg berjaya hamil tahniah ye jg kndungn elok2.. doakn sy sembuh dr kegatalan ruam ni n berjaya dptkn zuriat yg soleh n solehah ye.. in shaa Allah..

    BalasPadam
    Balasan
    1. sy masuk hospital
      http://dgnizinya.blogspot.com/2013/06/sy-dah-stop-100.html

      Padam
  49. Salam, rs seronok pulak bile bc ramai pengguna lumi da prgnant dgn izin Allah.. sy br guna 2 mggu tp terpaksa stop sbb naik ruam merah teruk sgt 1 bdn.. skrg ni pun dok tergaru2.. nsb baek muka xnaek ruam tu.. mungkin sy x sesuai dgn produk ni kn.. bole x sesapa sudi berkongsi cara2 nk ilgkn kegatalan ruam ni.. x thn sgt.. da semggu sy dok ulg alik ke klinik.. buat yg berjaya hamil tahniah ye jg kndungn elok2.. doakn sy sembuh dr kegatalan ruam ni n berjaya dptkn zuriat yg soleh n solehah ye.. in shaa Allah..

    BalasPadam
    Balasan
    1. http://dgnizinya.blogspot.com/2013/06/sy-dah-stop-100.html

      Padam
  50. RM145.00 + RM6 POSLAJU

    http://www.lidbeautymall.my/wp-content/uploads/2012/11/admin-kak-lid.png

    ni yang saya survey... mahal lagi.. saya tengah cuba buah zuriat

    BalasPadam
  51. slm sis.. saya baru 2hari menggunakan lumiglow ni.. terasa gatal2 kat tempat yang disapu hope xde pe2 laa..mula2 agak berat jugak nak cuba sebab harga nya yang agak mahal rata2 orang jual semua RM198 tapi survey nye survey alhamdulillah dapat harga RM165.00 free pos.. yg ni dari melaka.. nama page die Kishayra Beauty Shop (Pn.Hamidah) nama die.. ni pulak contact number die 0166200161.. die ada bagi tau die jual harga RM165.00 free pos selagi ade stock n ade limit.. sy da kahwin nak masuk 3tahun bulan november 2013 ni.. masih belum de rezeki nak menimang cahaya mata..sekarang tgh cuba lumiglow & b complex shaklee.. mudah2an ade lah berita gembira menanti.. insyaAllah amin..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam..sis diera_syadiera sy pon berkahwin hampir 3 tahun..blom mempunyai zuriat..sy pon teringin nk bli lumiglow tp harga terlalu mahal..skrg nie tgh mencuba produk shaklee..sama2 la kta berusaha..sis,kalau ada berita gembira bg tahu la..sy doa kn sis berjaya..amin..

      Padam
  52. slm sis.. saya baru 2hari menggunakan lumiglow ni.. terasa gatal2 kat tempat yang disapu hope xde pe2 laa..mula2 agak berat jugak nak cuba sebab harga nya yang agak mahal rata2 orang jual semua RM198 tapi survey nye survey alhamdulillah dapat harga RM165.00 free pos.. yg ni dari melaka.. nama page die Kishayra Beauty Shop (Pn.Hamidah) nama die.. ni pulak contact number die 0166200161.. die ada bagi tau die jual harga RM165.00 free pos selagi ade stock n ade limit.. sy da kahwin nak masuk 3tahun bulan november 2013 ni.. masih belum de rezeki nak menimang cahaya mata..sekarang tgh cuba lumiglow & b complex shaklee.. mudah2an ade lah berita gembira menanti.. insyaAllah amin..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kalau gatal2 tu maknanya badan akak ada byk toksin..stop dulu lumiglow..buang toksin dlm bdn dulu..bila dah hilang gatal2 baru pkai balik lumiglow tu

      Padam
  53. salam sis, sy baru 2 hari menggunakan lumiglow ni.. mula2 agak keberatan jugak nak guna sebab harga die yang agak mahal.. tapi nekad je beli sy dpt dengan harga RM165 free pos ni page die Kishayra Beauty Shop (0166200161 - Pn.Hamidah dari Melaka)die akan jual selagi stock ade tp ade limit untuk harga ni.. cuba laa mane tau de lg kann..

    saya da kahwin nak masuk 3 tahun bulan november ni.. tp still belum de tanda2 nak mengandung.. mcm2 usaha saya da buat.. tp belum de rezeki saya redha..mungkin belum tiba masautk sy lg..

    sekarang saya cuba lumiglow + b complex shaklee mane la tau kan berhasil.. kite hanya mampu berusaha & merancang tp Allah yang menentukan segalanya.. jadi same2 la kite usaha ye..

    pada yang belun de zuriat mcm saya.. kite kena tabah.. & abaikan setiap kata2 orang yang penting kite dengan suami kite bahagia.. insyaAllah doakan kite Allah akan makbulkan juga nnti.. bila tu hanya die shj la yg mengetahui..

    ape2 pun jangan mudah putus asa ye.. selamat berjaya kawan2 dengan lumiglow :D

    BalasPadam
  54. sya pakai dari bulan 12/2012 smpi ni..dh nk msuk 6 botol,,tp time period perut jd sgt skit...x tau kenape..rasa mcm dh give up nk pkai lg..

    BalasPadam
  55. Salam sis..
    Saya br je guna lumiglow ni..beli kat jom hamil(like) rm198 free 2 opk...beli lumiglow ni pn sbab nak bg period teratur n harap kali ni ada rezeki...5 tahun dh khwin tp xpernah preggy lg..doakan semoga kali ni dpat lekat

    BalasPadam
  56. assalamualaikum...

    selamat mencuba lumiglow.Jemput ke page saya https://www.facebook.com/CahayaUmmulEnterprise. tqvm.
    HARGA MAMPU MILIK UNTUK ANDA

    BalasPadam
  57. As salam
    kita try pula Firmax3 la pulok Puan2 semua

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ape fgsi firmax 3?bleh prgnt ke?

      Padam
  58. Sy baru lpas kguguran...2x dlm taun y same...1.4.2013 & 1.10.2013...ssebelum ni sy amalkan asid folik appetton...sy kguguran coz rahim tak kuat...sy nk anak.tp Allah lum beri rezeki lg..nk gak try lmiglow.

    BalasPadam
  59. hi saya que, kawan sayer almost 4 years kawen tp tak dapat anak.. dah bermcm2 cr dier usaha, maner bidan kg yg org kater bgs tue semua dier dah gi ngurut, still tak lekat2 gak. follow up dgn doctor, dier disarankan trnkn berat bdn.. last2 dier tertarik dgn iklan lumiglow... dier ader suggest kat syer suruh pakai, tp sy suruh dier guna dlu if lekat br sy cuba. tup2 seminggu lepas tue dier msg syer dier dah pregnant.. dier br sebulan pakai krim lumiglow tue.

    BalasPadam
  60. Salam. Sy br je cuba krim lumiglow 2 hari.. Hrp2 dgn izin Allah ad la brta gmbira bln dpn. Sy pn nk share ctr psl lumiglow ngn kwn2 yg lain.

    BalasPadam
  61. Mohon informasi ya, di mana saya bisa beli produk Lumiglow? saya tinggal di jakarta

    BalasPadam
  62. Mohon info ya di mana saya dapat membelinya, saya tinggal di jakarta

    BalasPadam
  63. Hi kak.. nak tanya.. klu dah pregnant, masih boleh guna lumiglow tak? Yq ^_^

    BalasPadam
  64. Hi kak, nak tanya, klu dah pregnant (confirm), masih ble guna lumiglow tak? Tq ^_^

    BalasPadam
  65. Salam...saya ade cube pakai krim Lumiglow...
    sebelum ni period cycle saye sgt xtratur...kadang2 smp 2 bulan xdtg...kadang-kadang 1 bulan 2 kali period..n sjak sy slipped disc 5 thn lps, stp kali period sy senggugut teruk....dh 2tahun sy dan suami cube dpt anak....pertgahan tahun ni saya terpaksa jalani laparoskop kerana ovari dan uterus bengkak...sy dr awal tahun denga lumiglow tp lps dh sembuh luka operate br sy fikir nk cube..dulu xrs nk cube sbb harga mahal ssgt lumiglow ni....
    sy beli lumiglow pd harga RM198...lepas pakai lumiglow, alhamdulillah, period saya dtg stp bulan...cycle sy dlm 30-40 hari...okla bg sy...lps ni snang nk rancang untuk pregnancy...
    Baru2 ni sy jd agen lumiglow...sbb pengalaman sy dulu, sy cube jual pd harga sgt rendah..ramai wanita yg bermasalah ptt cube...mana tau serasi dgn produk ni...yang penting kita berusaha, insyaAllah diberkati....

    BalasPadam
  66. Bl tgk komen2 smue..ht tringin nk cb.....sya pn thn ni msk 4thn da kwin...mmg tringin zuriat dr kt dn suami...xslh sy try gak kn...sbb dia just sapu...klu jnis mkn2 tkut gk

    BalasPadam
  67. Assalam sume..salam perkenalan..sy dh cube n tgh pkai LG ni..perubahan ketara..tiada keputihan n 1st bottle baru pkai period delay 7 hr..hr ke 8 period..so trskn..period delay dh ade tanda tndk bls dr LG..:)

    BalasPadam
  68. Hai, sy dah lama jugak dgr psl lumiglow ni, sblum ni ada jgk cdg nk beli, tp tak jd sbb mhl. Ada try shaklee tp x compliance plk. Bila baca blek psl lumiglow ni, terdetik nak beli. Baru je order td rm180+ pos

    BalasPadam
  69. brp harga sebotol 50g sis

    BalasPadam
  70. kat mana beli tu..saya dapat rm198..in shaa Allah nak bli btl ke 2

    BalasPadam
    Balasan
    1. Assalam sis..jika masih mencari lumiglow boleh contact no ni 0172584651.aisyah..dia jual 150 je skrg ni.

      Padam
  71. Assalam..sesiapa yang nak cuba hamil dengan krim2 sapu, boleh la kontek no2 ni..mana tau rezeki korang dengan produk2 ni..lulus KKM & Halal JAKIM..
    Krim LumiGlow RM150 - +60172584651
    Krim Furmon RM210 - +60136988727

    BalasPadam
  72. Assalam..sesiapa nak order nak order lumiglow murah RM150, boleh wsp +60172584651.. InsyaAllah akan dibantu dari A-Z

    BalasPadam