Blogger Templates

Pengikut

Umaira + Umar

Daisypath Anniversary tickers

Jumaat, 25 Januari 2013

Facebook @Ingin Cahaya Mata Tapi Rezeki Belum Ada

Alhamdulillah....
Banyak dh kan sekarang ni ada ruangan khusus buat TTC
utk meluah perasaan dan berkongsi info
Salah satu nye adalah blog2 kalian **tq blogger**
Fb pon ada...@Ingin Cahaya Mata Tapi Rezeki Belum Ada
Kalo Astro buat satu rancangan khusus utk TTC kan best
Actually, saya baru je join group di fb ni
Itu pon ada member opis yg bgtau
TTC mcm kita ni kalo boleh jgn bersendirian
Luahkan ape yg terpendam... **byk kebaikannya**
Dengan meluah InsyaAllah akan tenang




6 ulasan:

  1. Ida pon join tapiii tak aktif sangatt. lebih suka membaca.. ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. saje je sy joined nak share n baca keluhan, pendapat, kongsi masalah..

      Padam
    2. Actually ramai jer kan yg ttc kat malaysia nih...cuma kita tahu dgn tak tahu jer

      Padam
  2. rm1/pc strip test upt pregnancy dan rm1.20 /pc opk kesuburan
    email; lovidoobidoo@gmail.com
    blogshop; http://tester-kesuburan-pregnancy-murah.blogspot.com/
    sms:puan nor 0122723104

    BalasPadam
  3. syuha pun tgh ttc... tp kite sedih sbb penah merasa being mom to be... n also td p gatai test pakai upt test... pdhal period 1hb nti. xde ciri2 pun nak pregnant.. n test pun menunjukkan nothing

    BalasPadam
  4. Salam.
    Khas untuk mereka yang menginginkan cahaya mata..yang masih belum mendapat cahaya mata..yang ada masalah untuk mendapatkan anak..
    ABP26 membantu anda yang menginginkan cahya mata.
    Sudah ramai yang berjaya mengandung selepas pengambilan ABP26.

    Layari FB : fizasya corner (utk mendapatkan testimoni)
    Whatsapp : 017-6662086

    BalasPadam