Blogger Templates

Pengikut

Umaira + Umar

Daisypath Anniversary tickers

Isnin, 14 Januari 2013

Bersungul sbb period

Dear TTC...
Period saya datang lagi...
Kali ini sy bersungul..
Kerana...sy sentiasa doa, di awal  2013 sy akan pregnant
Tapi...doa sy belum dimakbulkan Allah
Redha....terus berdoa..dan berdoa...

Hari ni adalah D4 sy berperiod
Sama seperti bulan seblmnya **on Duphaston plus clomid**
Menjadi kebiasaan seblm period...Sakit breast dan kepale
Dah jangka..seminggu pastu period.



8 ulasan:

  1. sme lahh..hari ni da CD05,..banyakkan bersabar ye...kita sma2x usaha k..

    BalasPadam
  2. ShaSa RosSa | pe lagi usaha awk?? cycle period ni kot yg terakhir sy on clomid. pasni doc. tak bg lagi. Sbb nak ke arah treatement IUI.

    BalasPadam
  3. usaha sy biasa2x je..now tgh minum susu anmum..sy blm pegi check pe pun..harap2x kali ni umaira berjaya la..amin..

    BalasPadam
  4. Salam... same lah kita, harapan 2013 ni tinggi melangit.. Kena terus bersabar dan redha.. In Shaa Allah pasti membuahkan hasil..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mrs Sweet,

      Harapan yg melambung tinggi

      Padam
  5. same la...ahad lepas sy period...tetibe menangis ya amat2 sbb mmg berharap 2013 ni ada sinar baru dalam life kitorang....nampak gayanya belum rezeki...huhuh..sedeyyy...cuma rasa syukur at least period datang x delay2 lamaa...

    BalasPadam
  6. Umaira..sy sgt memahami perasaan awk..insyaAllah rezeki awk lepas ni..sy pun masih mengharapkan berita gembira utk kami suami isteri..baru je nak mula mkn clomid..ntah bila nak period ni..hmmmm..

    BalasPadam