Blogger Templates

Pengikut

Umaira + Umar

Daisypath Anniversary tickers

Rabu, 21 November 2012

Fuhhh!~ lama lagi

Kring..kring...
bunyi hp sy **deringan lagu Park Jung Min~Not Alone**
Panggilan telefon dari nurse Nadia UPM
Maklumkan nxt appointment saya adalah tahun depan
pd 12 Mac 2013 jam ; 2 petang

Okay sgt lama lagi **jarak 4 bulan tu**
Dalam masa 4 bulan ni sy cuma on Duphaston **betulkan period**

Usaha lain??
Buah zuriat


10 ulasan:

  1. Mana tau dlm tempoh tu berjaya concieve natural kan..kan.... =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. ::EIDA::
      itu la...sy try to conceive secara natural... tp nak try gak buah zuriat utk kali kedua.

      >>Ya Allah, aku sentiasa bermohon dan berdoa kpdmu

      Padam
  2. salam kenal...
    4 bulan tu tak lama pejam celik pejam celik dah 4 bulan....

    BalasPadam
    Balasan
    1. lienda

      dalam masa 4 bln ni moga2 ada berita baik.

      Padam
  3. yang lmbt lagi tu appointment tuk ape?

    BalasPadam
    Balasan
    1. lambat kan...
      tapi nak wat cam ner??
      sabar jer la...
      appointment tu utk buat IUI. tp tak sure...kali terakhir doc da bgtau pasal IUI. pastu nak tahu result pap smear sekali

      Padam
  4. samalah ngan saya next temujanji semuala nagan doc 27 mac 2013..sangat lama..

    BalasPadam
    Balasan
    1. yaaahh...sgt lama lagi. ubat pon doktor dah bagi stock utk 3-4 bulan . maknanye kena makan sepanjang 3-4 bulan. after 4 bulan tu kena TCA to-come-again

      Padam
  5. UPT Strip untuk ujian kehamilan RM1/pc
    OPK Strip untuk ujian kesuburan RM1/pc

    email: lovidoobidoo@gmail.com
    blogshop: http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com

    BalasPadam