Blogger Templates

Pengikut

Umaira + Umar

Daisypath Anniversary tickers

Isnin, 3 September 2012

...ada org mimpi saya PREGNANT~ : )


Gambar sekadar hiasan~
 Weekend hari tu....
My sis yg doktor tu ada citer
Dia mimpi saya pregnant
Adik ipar dia yg ttc **3tahun** tu pOn pregnant gak
siap tahu due date kitorg gak tu..
saya 7/1/2013
si ipar tu lak 6/1/2013

Semoga mimpi my sis tu adalah petanda yg baik
Amin~

15 ulasan:

  1. adik sy yg pregnant tu pun pernah mimpi sy pregnant.. semoga ia meupakan petanda yg baik buat kita.. InsyaAllah..

    BalasPadam
  2. kwn saya (dia tgh pregnant skang) dah dua kali mimpikan sy pun pregnant. 1st dia mimpi sy pregnant dh 3 bulan, 2nd mimpi plak dah 6 bln (nmpak perut dah besar katenye)
    baekk punya kronologi kan hehe :D

    BalasPadam
  3. amin... semoga mimpi jadi kenyataan :)

    BalasPadam
  4. insyaallah mimpi tu akan menjadi kenyataan...amin

    BalasPadam
  5. mintak2 jd kenyataan kan..mak sy pun pernah mimpikan sy pregnant..moga termakbul hendaknya..amin

    BalasPadam
  6. salam,
    baru belajar menjadi seorang TTC..semoga sama2 mendapat zuriat

    BalasPadam
  7. salam. Sy silent reader blog awak n blog ttc yg lain. Baru je start baca blog2 ttc nie. Sy faham skrg perasaan kalian.sblm ni Sy tgk member yg xde anak cam kool je tp perasaannya hanya Allah yg tau kn. Saya sgt kagum dgn ketabahan u all. Mmg byk pahala yg u dpt atas ketabahan ini. Sy terjumpe sume blog ttc ni pun after gugle about clomid. Sy dh de anak sorang 2 thn 2 bln n dh try 6 months for second one bt tak lekat LG so doctor prescribe Sy clomid.Dr klinik biase je bkn pakar. Apapun,sy doakn kalian sume dimurahkn rezeki. Sy selalu igt begini je, Allah kasi kite rezeki dlm pelbagai bentuk,klu rezeki kte lebih disini mungkin ditempat lain kurang coz DIA maha adil. Dan kalau ditakdirkn anak Sy sorang sahaja pun Sy redha.

    BalasPadam