Blogger Templates

Pengikut

Umaira + Umar

Daisypath Anniversary tickers

Isnin, 30 Januari 2012

Hallo Miss 'P'....

Alhamdulillah...
selepas kegelisahan yg melanda 2-3hari seblm ni
Gara2 Miss 'P' tak kuar
Banyak tanda tanya pada diri?
Bile dah buat UPT hasilnye adalah -ve
Sudah pasti menantikan kehadiran Miss 'P'

Hallo Miss P

Dengan Izin Allah...**slps berdoa**
Malam tadi Miss 'P' kuar akhirnya **Time tdo**
Sebelum Miss 'P' kuar ada gak perasan
Simptom2 yg berlaku macam...
Weekend tu, kemalasan melanda **bermalas2an ats katil**
Then, kelaparan tak tentu arah **gigihkan jua ke dapur utk masak**
Teringin yg teramat sgt nak mkn ayam grg madu **rajinkan gak utk masak**
Sakit perut yg tak berapa nak menjadi **senggugut yg datang dan pergi**
Beremosi **sampai berdrama dgn Hubby**

Bilekah masa dan keadaan yg sesuai utk Allah memakbulkan doa kami suami-isteri agar dikurniakan zuriat??

11 ulasan:

  1. cam tu gak tanda2 yg berlaku pada diri saya...
    bestnye kalo pregnant, InsyaAllah Dengan Izin Allah... usaha terus, jgn putus asa...

    BalasPadam
  2. dear, kalau kite tau bile takkan kite nak ikhtiar bagai kan..? coz hanya Dia yg mengetahui bila kita bersedia... (meh kita pujuk-memujuk sesama kite meh) ;)

    BalasPadam
  3. thanx sbb sudi blog sy (syurga cinta kita).. sy pun sdg berTTC.. insyallah sy akan wujudkan blog khas utk itu.... :)

    BalasPadam
  4. http://menggapaibintangsizuka.blogspot.com/2012/01/1st-appointment.html

    BalasPadam
  5. insyaALLAH nnt ada la tu..sy ni jrg period xtg..sbb jns period dtg tnpa henti.. tp kali ni lgsg xdtg..ish..risau.. kalau berita baik xpela.. hrp2 thn ni kita niat kita tu tercapai.. :)

    BalasPadam
  6. InsyaAllah... sama2 kita doakan yer. Saya ni pula period tak pernah miss. Selalu on time je, cuma ada jarang-jarang terawal atau terlewar 2-3 hari. Medical check up menunjukkan keadaan normal. Mungkin, belum tiba rezeki saya. Hanya doa dan tawakkal saja dengan ketentuan Allah...

    BalasPadam
  7. Salam,
    thanks tggal komen di blog sy...
    skrg ni awk mcmn...setelah amik diane35, period dh ok ker?

    BalasPadam
  8. jemput singgah ke blog saya =)

    BalasPadam
  9. salam..kadang2 tanda nk period ni dh mcm tanda preknen...kn?..insyaallah..klu ade rezeki buat kite utk dpt baby..hari itu akan tiba kn??..=)..gud luck utk semua..singgah2 la ke blog sy..bleh bertukar2 pendapat dan pandangan

    BalasPadam
  10. dear umaira

    salam perkenalan dari syazni

    thank sudi jd kawan saya...sama2 kita kongsi pengalaman....really appreciated...;)...jemput singgah ke blog saya...;)...

    BalasPadam
  11. salam knl..tq jd kwn di blog sy:)

    sabrla ye...masanya akan tiba juga...Allah tau masa yang terbaik utk turunkan rezeki buat kita..:)

    BalasPadam