Blogger Templates

Pengikut

Umaira + Umar

Daisypath Anniversary tickers

Khamis, 26 Januari 2012

Duphaston 2 : Dah habis makan 25 Jan 2012

Dah 2 bulan makan Duphaston...
Now, tgh stop seminggu...
Miss P tak gak2 kuar...
UPT pun dah buat , result adalah negetif
Duphaston ni mcm tak serasi dgn body sy je
Pas stop seminggu ni nak sambung mkn balik or tak??
Ada sape2 kat sini tak da pengalaman mkn Duphaston seblm ni?
Plzzzz..share...

6 ulasan:

  1. salam umaira..awak ade pcos ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. a.n.i.s

      Yupppss...sy PCOSer. Kalo a.n.i.s da info boley la kita share~

      Padam
  2. Umaira, baru bole comment kt sini..sy ada hantar email kt awak tnya pasal Diane...

    Sy pernah amik Duphaston 3 bulan berturut2, then stop kejap then sambung balik 2 bulan berturut2...ikhlas sy cakapkan, ianya tak membantu period sy regular dan sepanjang makan, tak pernah jumpa ewcm :-( mungkin badan sy tak serasi dengan Duphaston..

    Umaira ada bincang dengan doc tak?..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Siti,
      Email awk sy dah reply...nnt try check yer?
      Yer betul la...per yg Siti alami mcm sy alami gak. Period x kuar2. Mcm tak membantu utk regularkan cycle period...dan tak pernah jumpa ewcm..Tak serasi kot kan..

      21 Feb nnt baru jumpa doktor~ nk tny per yg patut.

      Padam
  3. xde la umaira:::
    baru stat provera...

    mekasih ye share Info tu...=)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sharing is caring antara TTCians yg lain supaya wujudnye budaya kasih mengasihi... :)

      Padam